Det er en elbil, men ikke bare det på samme måte som det også finnes bensindrevne biler ved siden av de fleste elektrifiserte batteridrevne biler, er det også et grønt startpunkt før man går opp til elektrisk leasingbil i MG sortiment.

MG FlexDagen etter elbilForeløpig er det ingen biler i segmentet under 300.000 kr som kan by på kombinasjon av plass og rekkevidde med nye MG ZS EV.Med et batteri på 44,5 kWh og en praktisk rekkevidde på 263 kilometer (WLTP), er ikke ZS EV bare lengre rekkevidde enn sine nærmeste konkurrenter i prisklassen denne elbilen har faktisk lengre rekkevidde per krone enn noen andre som leveres som nye biler i Norge akkurat nå i år 2020.

Teknisk service-support på denne MG-bilen ligger i Norge. Det er også etterspurt av importøren at verksteder som får MG-sertifisering også bør være klare til å håndtere større verkstedoppgaver når de blir utvalgt som MG-forhandlere. «Våre forhandlere skal være beregnet for å kunne håndtere større reparasjoner, akkurat som hos merker som selges i premium-segmentet, sa Kringlebotn til bil.no -For Premium-Penger får kundene også service- og vedlikeholdsavtale inkludert i prisen, samt 7år fabrikkgaranti og 7år trekk-garanti.

Comfortabel elbilMellom kl. 07-19 skal bilens kraftige aircondition på for å holde bilen komfortabel i 25 C. Når bilen står til lading så lades batteriet også. Står bilen til lading ved for eksempel kjøpesenter i 2 timer, vil batteriet lades til 85%.

Når fører og passasjer sitter i bilen under lading så vil kabinen varmes slik at det er behagelig å sitte i bilen under lading. Dette gjelder alle lademetodene. MG ZS EV har ikke noe start og stopp-funksjon på noen av lademetodene, så det at dette er koblet sammen med varme i bilen, regnes ikke som start og stopp-funksjon.

LademetoderUtstyrsoversiktEkstriørVindusvisker med regnsensorAutomatisk lysAutomatisk fjernlysVarme i frontruteVarme i speilVTS personlokaliseringSony lydssystem med DAB+Apple carplay/Android AutoTPO/Eco/Comfort/Sport ModeKjørecomputerNorsk språkpakkeDab solpanelMotorvamerWebasto parkeringsvarmerLadekabelModus2/Modus3Utomhus hard plast deksel vid ladepunktet.Ladekabel type 2 type 2Occ chademo ekstra kabel(pregger)Type 2 3 fas ladekabelLadebokser/vegg:Schneider ladeboks+innstalasjon med NOKUTRootes 7kw ladeboks+instalasjon with NOKUTCircutor stage 1 7.2kw+instalasjon with NOKUTCircutor 3 fase syslad inntil 22kw-installasjon med NOKUTCircutor 3 fase syslad over 22kw-installasjon med NOKUTEpteck ordinasjon med type-2 kabel1 fase anlegg,NR 1: 2-4 meter NR 2: 4-6 meterFlere utstyrspakker/-valg tilgjengelig baklukkepluss luftfjæring.

Eieren av DNB elbil fordels programmet,var hyggelig og tok seg tid til bli kjent med Focus og dens egenskaper. Det er en relativt ny bil på markedet, men imponerer. Den har elektro motor og batteri, men har også en drivstoff motor. Dette gir bilen rekkevidde og ytelse som er svært vanskelig å matche for konkurrentene.Dette er en driverfolks bil med stil. Den skiller seg fra andre plug in hybrider ved at den har stor kraft, og er forholdsvis sprek i en tøff situasjon.

MG passer godt til denne type bil, de er en av de få produsentene som kombinerer stor rekkevidde samtidig som at dreiemomentet er på høyt nivå. Bilen har også en relativt lav fra pris,som starter på 923329,-

To IMaks for å slippe bakkelagingSjefer bruker de største og kraftigste V60ene, i full fart. På en rett strekning er V60 lange avstander harde. Svakheten her blir bilen for sløv til å skifte til sport-modus ved kraftig akselerasjon. Den er bedre enn de fleste bilistene men, men blir litt overveldet.Sammenlignet med MG er Volvoen lyser utslitt med tre sylindre, har kun 8 tempererte stempler og ett glass.

9 fart, GTI-racerDen mest hurtige versjonen til MG har 9 forovergir og 5 bakovergir i en ZF-gearkasse. Den er den sterkeste seg av alle kjerringer (med fotograf). Nå sist ble det også testet med den nye Q-delen som lader 134kW, men hele drivverket ble skapt for 300kW!Vi har testet på Millbrook og gikk under 9,0 sekunder 0-100 km/t. Bremser fra 150 km / t til 0 km / t: 8 minutter. Søk etter alle andre elektriske biler i 2020…. Ankomme og parkere, så ytelsen er som et sett med Porscher GTI-clucker til etter middag/?.electric car

Oppvaskmaskiner er kule som MGUnder hydrogenbrannen fortalte MG oss at de, som en selvfølge, hentet teknologi fra Børret’s. Løp som en GTI-kladden i et batteri med brann. Hekkerør, karosseri og sannsynligheten for det er også konkurrerende, og du merker det når du går dit ved startlinjen. En morsom elbil som gleder hver dag og en sikrere bil. MG har heller ikke advart mot hydrogendumpere. Ikke nok til integrasjon. MG vil gå raskere, dragrace og skape flere problemer, men er også høyere. MG bål slo Danmarks beste kretser.

FAQ

Hva er fordeler og ulemper med MG elbilene?

Fordeler med MG elbilene inkluderer deres miljøvennlighet, økonomisk drivstoff og imponerende ytelse. Ulemper kan være ladetid og begrenset rekkevidde, men ladeinfrastrukturen er stadig i utvikling og rekkeviddeangsten kan avta med tiden.

Hvilke modeller av MG elbil er mest populære?

Noen av de mest populære modellene inkluderer MG ZS EV, MG5 EV og MG Marvel R. Disse modellene har imponerende rekkevidde, stilige design og god ytelse, og er derfor etterspurt blant bilentusiaster.

Hvor lang rekkevidde har MG elbilene?

MG elbilene har en imponerende rekkevidde på opptil 263 miles (424 km) på en enkelt ladning. Dette gjør dem til et pålitelig valg for de som ønsker å reise lange avstander uten bekymringer.